Concerncontroller VPW (32-36 uur)

Ben jij een echt financiële expert, die zich als een vis in het water voelt in zowel een commerciële omgeving als overheidsinstantie. Dan zoeken we jou!

Als Concerncontroller werk je samen met een 4-tal financiële collega’s en ben je onderdeel van het team Bedrijfsvoering bij Voorne-Putten Werkt BV (VPW BV) met in totaal 20 collega’s.

In deze dynamische functie als Concerncontroller stel jij de begroting op en adviseer en ondersteun je het management hierbij. Je helpt VPW BV, samen met je collega’s, om financieel in control te blijven. Je houdt tussentijdse wijzigingen binnen de begroting bij en voert begrotingsgesprekken met budgethouders. Een mooie uitdaging; met de vele geld- en subsidiestromen binnen de BV en vanuit de gemeente, arbeidsmarktregio of Regiodeal.

Je bent een echte een verbinder en kritische sparringpartner en bent daarbij tussenpersoon tussen de Gemeente Nissewaard en VPW BV voor financiële zaken. Dit vraagt dus niet alleen op jouw financieel inzicht, analytisch vermogen en bewustzijn, maar ook doen we een beroep op je vaardigheden als adviseur. Je bent namelijk degene die de financiële (kwartaal)rapportages en budgetoverzichten opstelt voor onze budgethouders en voert periodiek gesprekken op basis van onze planning & control-cyclus.

Voor de diverse taakvelden binnen Financiën stel je het financiële jaarplan op, waarin volgens de planning &control cyclus de werkzaamheden worden ingedeeld. Daarnaast ben je inzetbaar op diverse projecten waarin jij meedenkt in financiële en andere organisatievraagstukken en ondersteun en adviseer je bij het opstellen van de jaarrekening. Wij zijn op zoek naar een Concerncontroller, die ook de werkzaamheden van het team financiën kan coördineren.

Je werkt graag in een open en persoonlijke cultuur. Je leert door te doen en bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Elke dag probeer je in kleine stapjes je werk te vernieuwen en te verbeteren, waarbij je je verantwoordelijk voelt voor de resultaten. Jij:

 • hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding richting Bedrijfseconomie, Accountancy (MBA)
 • beheersing van MS Office, met name Excel, goed. Beheersing van Exact Globe en kennis van Synergy zijn een pré
 • kunt zelfstandig werken, bent analytisch sterk en nauwkeurig, kunt prioriteiten stellen en houdt overzicht in een hectische en veranderende werkomgeving
 • bent communicatief sterk, toegankelijk, betrokken, flexibel, assertief
 • beschikt over empathisch vermogen en een professionele werkhouding met een duidelijke hands on mentaliteit
 • hebt affiniteit met de Wsw en Nieuw Beschut doelgroep en deze werkomgeving

VPW BV is een werkleerbedrijf en is onderdeel van de gemeente Nissewaard. Wij begeleiden dagelijks mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bieden hen werk onder aangepaste omstandigheden. Ook helpen wij hen bij het ontwikkelen en ontplooien van talenten en vaardigheden. Wij bieden daarnaast mensen met een uitkering begeleiding naar werk.

Dit doen wij met aandacht en met inzet van onze leerlijnen en ontwikkelinstrumenten. Ieder mens is uniek en heeft unieke talenten. Ons werk is dan ook maatwerk. Met dit maatwerk bieden wij werkzoekenden een mooie kans op werk en mensen met een beperking een zo groot mogelijke kans op deelname aan de reguliere arbeidsmarkt. Wij gaan samen sterk op weg naar werk!

 • Het salaris voor deze functie bedraagt maximaal € 5.009,- bruto per maand (schaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Afhankelijk van je ervaring, kennis en talent is een arbeidsmarkttoelage van maximaal 10% van het bruto maandsalaris een mogelijkheid.
 • Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Dit kun je naar eigen behoefte besteden aan extra inkomen, extra verlof of opleiding(en).
 • Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij hebben vertrouwen in jou en daarom is er ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid.
 • Een goede werksfeer met leuke collega’s.

Neem dan contact op met;

De gemeente Nissewaard kent, bij gelijke geschiktheid, een voorrangsbeleid voor interne kandidaten.