Contract- en leveranciersmanager (36 uur)

Wil jij bijdragen aan de verdere professionalisering van contract- en leveranciersmanagement binnen de gemeente Nissewaard? Kan jij de vraag en het aanbod van facilitaire diensten goed op elkaar aan laten sluiten en weet jij hoe verschillende contractvormen in de praktijk toegepast kunnen worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als contract- en leveranciersmanager ben je primair verantwoordelijk voor alle overeenkomsten van de facilitaire diensten. Je bent in staat input te leveren bij (her)aanbestedingen en werkt hierbij nauw samen met je collega’s uit het team facilitair en het team inkoop. Je ziet toe op een optimale totstandkoming van nieuwe (raam)overeenkomsten en je bewaakt de uitvoering en naleving van deze overeenkomsten op basis van zelf op te stellen contractbeheersplannen. Tot slot rapporteer je hierover aan jouw teamleider.

Je houdt rekening met de ontwikkelingen van zowel de interne behoefte, als de trends op de leveranciersmarkt en zet deze kennis in om verbeteringen door te voeren op het gebied van contractmanagement. Daarnaast heb je een adviserende rol over vraagstukken en problemen op het gebied van contract- en leveranciersmanagement, de tarieven binnen de daarvoor geldende financiële kaders en de mogelijke consequenties voor onze contracten en dienstverlening.

Je hebt HBO werk- en denk niveau en kan goed overweg met Office 365. Je bent een ondernemende en resultaatgerichte collega die het leuk vindt om de rol van contract- en leveranciersmanager verder door te ontwikkelen. Als natuurlijk netwerker ben je contact- en klantgericht en weet je - indien nodig - jouw overtuigingskracht op een zakelijke maar plezierige manier in te zetten. Je bent gericht op de relatie en kan verschillende partijen met elkaar verbinden. Je overziet het gehele inkoopproces en weet hoe je op de hoogte moet blijven van interne en externe ontwikkelingen.

Werken in Nissewaard betekent samenwerken in het beste van twee werelden: het stadse en het landelijke. In onze moderne organisatie met open cultuur krijg je de ruimte zelf je bijdrage te leveren om zo het verschil te maken voor Nissewaard. De inwoners, ondernemers en organisaties zijn onze drijfveer om van Nissewaard een mooiere plek te maken. We groeien naar een organisatie die leert, goede en snelle diensten en producten levert, proactief en creatief is, maar we zijn er nog niet.

In januari 2023 is ons stadhuis na een grote verbouwing heropent en zijn wij gestart met het hybride werken. Je kunt je werklocatie - afhankelijk van waar het effectief is om jouw werk op dat moment te kunnen doen – zelf kiezen. Zo kun je met collega’s afspreken in het net verbouwde stadhuis of een thuiswerkdag inplannen als je zelfstandig en geconcentreerd aan het werk wil.

Wij zijn #TeamNW en willen dat onze medewerkers zichzelf constant aanpassen aan de ontwikkelingen in de samenleving. Leren is daarmee vanzelfsprekend voor ons. Deze lerende organisatie maken we graag samen. En met ‘we’ bedoelen we samen met jou!

  • Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt maximaal € 4.537,- (schaal 9) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur. De functie is aan verandering onderhevig en zal opnieuw worden gewaardeerd. Dit kan leiden tot een andere inschaling.
  • 17,05% Individueel KeuzeBudget (IKB). Dit budget wordt maandelijks gereserveerd en je beslist zelf hoe en wanneer je het IKB wilt gebruiken.
  • Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij hebben vertrouwen in jou en daarom is er ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid met betrekking tot je inzet en resultaat.
  • Een goede werksfeer met leuke collega’s in een lerende organisatie.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Ilse van Zweden, teamleider team ondersteuning, eenheid Dienstverlening, of met Karin Mailly-van Kranenburg, senior inkoopadviseur via het algemene telefoonnummer van de gemeente Nissewaard: 14 0181.

De gemeente Nissewaard kent, bij gelijke geschiktheid, een voorrangsbeleid voor interne kandidaten.