Swan Market 22 april in Spijkenisse

Swan Market Spijkenisse wordt dit jaar gehouden op zondag 22 april van 11.00 uur tot 17.00 uur op de Markt. De Swan Market is een platform voor startende, creatieve ondernemers die hun producten aan het grotere publiek willen tonen. Dit uit zich in een lifestyle markt waar een erg divers creatief aanbod te vinden is. Handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, betaalbare kunst en interieur items worden aangeboden door de creatieve deelnemers van Swan Market. Naast al het shop-plezier wordt men verwend met (h)eerlijk eten en drinken, aangeboden door authentieke foodtrucks en live muziek van opkomend tot gerenommeerde artiesten. Verder is er ook genoeg leuks te doen voor de kleintjes. De entree voor de markt is gratis.

Het is de tweede keer dat de Swan Market gehouden wordt in Spijkenisse. In 2017 heeft de organisatie het voor de eerste keer geprobeerd buiten Rotterdam, Den Haag en Antwerpen en het bleek direct een groot succes te zijn. De organisatie heeft daarom besloten om dit jaar weer voor Spijkenisse te kiezen.

In Spijkenisse zijn de winkels op zondag altijd geopend op de eerste en de laatste zondag van de maand. Zondag 22 april valt daar niet onder. Een groot aantal ondernemers in het winkelcentrum van Spijkenisse heeft echter toch besloten om deze dag toch open te gaan. Daarnaast is er deze dag ook de opening van het terrassenseizoen in Spijkenisse. De terrassen zijn dan ook overal geopend en op veel terrassen zijn live optredens.