Verkiezing Kinderburgemeester van Nissewaard

Wil jij een dag kinderburgemeester van Nissewaard zijn? Jij bent die dag het gezicht van de gemeente Nissewaard en je weet precies wat er moet gebeuren om het voor kinderen fijner te maken. Dat willen wij namelijk graag van je weten! Je wordt geïnterviewd door het Algemeen Dagblad, misschien kom je wel op tv en praat je met de politie over de veiligheid in Nissewaard. Je hebt gevoel voor humor, eet een taartje met een meneer en een mevrouw die al 60 jaar getrouwd zijn en misschien moet er nog wel een lintje worden doorgeknipt.

Is dat wat voor jou? Meld je dan aan voor de Verkiezing van Kinderburgemeester van Nissewaard. Natuurlijk mogen ook andere mensen jou voordragen, je opa of oma of je ouders.

Hoe werkt het?

  • De verkiezing is voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar die wonen in Nissewaard.
  • Vertel bij het opgeven waarom jij de leukste Kinderburgemeester van Nissewaard bent en wat jouw idee is om Nissewaard voor kinderen nog leuker te maken.
  • Vanaf 30 april plaatsen we alle inzendingen op onze Facebookpagina. Zo kan iedereen stemmen op de leukste en beste Kinderburgemeester. Stemmen kan tot 27 mei.
  • Een jury kiest uit de kinderburgemeesters met de meeste stemmen. De laatste drie worden zaterdag 9 juni bekend gemaakt in Theater de Stoep in Spijkenisse. Zij gaan strijden om de titel, waarbij ze allerlei opdrachten krijgen. Uiteraard zijn de broertjes en zusjes, vaders en moeders en andere familieleden hier van harte welkom. Zet dus zaterdag 9 juni van 10.30 uur tot 12.30 uur alvast in je agenda, want hier moet je natuurlijk wel bij zijn.